Lijsttrekker Lieve Truyman is trots op de ploeg van N-VA Temse.

Op 20 augustus 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

De afgelopen maanden heeft u kennis kunnen maken met onze kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Als lijsttrekker van deze sterke ploeg ben ik trots op iedere individuele kandidaat, eenieder heeft zijn kwaliteiten en talenten, samen vormen we een dynamische ploeg en bouwen wij aan het Temse van morgen.

6 jaar geleden vroegen we u om te kiezen voor verandering. Vandaag durven we stellen dat de verandering werkt. Maar het werk is niet af. Temse verder uitbouwen tot een gemeente waarin het voor iedereen aangenaam is om te wonen, werken, winkelen, ontspannen, ondernemen … is het leidmotief van de N-VA-ploeg. Daarvoor rekenen we op uw steun.

Samen met u willen we bouwen aan een veilig Temse, waarin iedereen zijn verantwoordelijkheid opneemt. Daartoe willen we onze gemeente ook op een financieel gezonde manier runnen. We willen verantwoord omspringen met de middelen die de inwoners ons aanreiken.

We gaan voor een gemeente waarin mensen met elkaar verbonden zijn via sport, cultuur en het buurt- of verenigingsleven. Jongeren, senioren, alleenstaanden en gezinnen, mensen met een beperking … kortom iedereen moet de kans krijgen om deel uit te maken van de gemeenschap in Temse. Niemand wordt uitgesloten. Dat wensen we met N-VA te versterken. Een goede kennis van het Nederlands zien we als de essentiële bouwsteen in het integratieproces. De taal beheersen, laat mensen sneller toe om deel te nemen aan het gemeenschapsleven. Uiteraard wensen we daarbij het Vlaamse karakter en ons cultureel erfgoed te blijven beklemtonen.

Ten slotte willen we de inwoners van onze gemeente laten verademen, met meer groen in onze woonkernen, groene speelpleinen en een duurzame mobiliteit.

Bouw samen met N-VA aan het Temse van morgen!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is