Minister Ben Weyts investeert € 143.516 in Vrije Basisschool - Sint-Jozef

Op 9 maart 2024, over deze onderwerpen: Onderwijs en scholen

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts investeert € 143.516 in Vrije Basisschool - Sint-Jozef in Temse. “We bouwen letterlijk en figuurlijk aan de toekomst van ons onderwijs”, zegt Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts. “Investeringen in infrastructuur zijn investeringen in de hardware van onderwijskwaliteit waar heel wat leraren en leerlingen wel bij zullen varen.

Onderwijsminister Ben Weyts investeert deze regeerperiode in totaal 3 miljard euro in scholenbouwprojecten. Dat is nog eens 500 miljoen euro méér dan in de vorige regeerperiode. Al deze financiële steun kunnen schoolbesturen goed gebruiken voor bouw- of verbouwingswerken. Deze investeringsgolf komt ook Temse ten goede. Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts investeert zo via het Agentschap voor
Infrastructuur in het Onderwijs € 143.516 in Vrije Basisschool - Sint-Jozef in Temse.

Schepen voor onderwijs Tineke Van Britsom is verheugd met de extra middelen voor de basisschool: "Vanuit Temse zijn we verheugd met de vrijgekomen middelen vanuit Vlaanderen, investeren in onze kinderen is essentieel voor onze Vlaamse welvaart te behouden."

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is