N-VA Temse reageert op kartelvorming coaltiepartners

Op 26 mei 2023, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws, Algemeen Beleid

Het nieuwe decreet voor lokale besturen zorgt ervoor dat de traditionele partijen CD&V en O-VLD de vlucht vooruitnemen en in kartel gaan om zich van hun macht te verzekeren.  N-VA Temse stapt daar niet in mee.  Wij trekken naar de kiezer met een duidelijk programma zodat het voor iedereen helder is voor welk ideologisch project men zijn stem uitbrengt.  N-VA laat het aan de kiezer over om te bepalen aan wie zij hun vertrouwen schenken. Binnen de huidige coalitie nemen we graag onze verantwoordelijkheid op om zorg te dragen voor een veilig en welvarend Temse waar het goed is om te wonen, te werken en te genieten van onze mooie groene ruimtes. 

 

Een greep uit de dossiers waar we als N-VA Temse duidelijk onze handtekening op hebben gezet.

  • Succesvolle zoektocht om de Boelwerfkraan te behouden, het renovatiedossier staat eindelijk op de rails. Als alles volgens plan loopt start in de lente van 2024 de renovatiewerken.
  • Op Wielekes’, een succesverhaal waar kinderfietsen een 2de leven krijgen en waarbij ouders voor een bepaalde periode een fiets kunnen huren.
  • We maken van Temse een duurzame gemeente met aandacht voor meer veiligheid voor voetgangers, fietsers en gezonde evenwichten met het gemotoriseerd verkeer.
  • We geloven in personenvervoer over het water, we doen alles wat mogelijk is zodat de Waterbus tot in Temse vaart.
  • We zetten in op een duurzaam Temse met zorg voor het klimaat.
  • In financieel moeilijke tijden blijven we onze verantwoordelijkheid opnemen om de financiën op orde te houden en zetten we de tering naar de nering.
  • Bij moeilijke ruimtelijke projecten zoals Steenbakkerij Steendorp en Roomacker Tielrode zoeken we naar de best mogelijke oplossing voor ons Temse en dit doen we door samen te werken op verschillende beleidsniveaus.

Op N-VA Temse kan je vertrouwen, wij bouwen met hart en ziel aan de toekomst van jouw geliefde gemeente.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is