Start nuts- en rioleringswerken Mariadal

Op 2 juni 2020, over deze onderwerpen: Mobiliteit en verkeer, Openbare werken

Op 4 juni starten de geplande nuts- en rioleringswerken in Mariadal. De werken in Mariadal worden door aquafin uitgevoerd omdat momenteel de septische putten in zeer slechte staat zijn en omdat het afvalwater ongezuiverd in de Schelde terechtkomt. Aquafin werkt aan propere waterlopen en een leefomgeving in harmonie met water. Zij bouwt installaties voor zuivering van rioolwater, vernieuwt bestaande riolen en legt nieuwe riolen aan waar ze nog ontbreken.

Schepen van openbare werken Lieve Truyman voorziet in aanloop van dergelijke grote ingrepen een bewonersvergadering. Vermits er nu geen infovergaderingen kunnen georganiseerd worden, werd i.f.v. deze rioleringswerken  en de voorbereidende werken die volgende week van start gaan een folder gemaakt. De technische info werd aangeleverd door DE WATERGROEP, AQUAFIN en de aannemer Bruggeman – Maes. In overleg met Woonanker Waas werd deze technische info door de communicatiedienst en schepen Lieve Truyman aangepast naar de doelgroep, nl. de bewoners van Mariadal. De folder wordt bij de bewoners bezorgd en wordt ook digitaal verder verspreid naar de huisartsen, thuisverpleging en thuishulp die actief zijn in Temse. Ook hier kan je de folder raadplegen. 

Ook bij toekomstige projecten zoals de Antwerpsesteenweg (Tielrode) en Hollebeek zal een dergelijke folder opgemaakt worden.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is