4 seizoenen winkelen in Temse

Op 9 oktober 2015, over deze onderwerpen: Lokale economie

In het kader van het project handelskernvernieuwing hangen er in de winkelstraten seizoensgebonden vlaggen om het straatbeeld op te fleuren. Bij het begin van het jaar, na de kerstverlichting, werd gestart met de wintervlag. Na lente en zomer is het nu de beurt aan de herfst. Hiermee zijn de 4 seizoenen rond. Het is de bedoeling om volgend jaar deze vlaggen opnieuw te hergebruiken om het hele jaar door te kunnen winkelen onder de vlaggen door. Ook de kerstverlichting blijft behouden voor sfeervol kerstshoppen.

Bij de installatie van de herfstvlaggen is gekozen voor een nieuw en verbeterd ophangsysteem met katrolsysteem en stevigere bevestiging waardoor snellere interventies mogelijk zijn in geval van bijvoorbeeld overgewaaide of verschoven vlaggen. Bewoners wordt gevraagd om eventuele problemen met de vlaggen te signaleren bij de dienst Lokale Economie.

 

Verjaardagskalender – nieuwe promotie

 

Tijdens de openbedrijvendag Temse van zondag 27 september werd een nieuw promotie-initiatief gelanceerd ter bevordering van het winkelen in Temse: een verjaardagskalender, waarop je de verjaardagen kan noteren van al wie u lief is. Bij Cultus bvba (deelnemer van de openbedrijvendag), die zorgde voor ontwerp en druk, werden de eerste kalenders gevouwen en uitgedeeld aan het publiek.

 

Het  5-luik in een handig formaat

-          is promotie voor “winkelen in Temse” met de 4 seizoenen op de voorpagina

-          bevat de contact gegevens van de dienst lokale economie (kmo-ambtenaar en beleidsmedewerker)

-          bevat eveneens promotie voor de CadeauCheque Temse op de achterzijde

In de loop van volgende week wordt dit handig hebbedingetje verspreid naar de verschillende winkels in Temse. Het zal ook meegegeven worden bij aankoop van CadeauCheques.

 

Op de foto

Schepen van Lokale Economie Geert Vandersickel met de medewerkers van de dienst Lokale Economie  Linda Vander Straeten (kmo-ambtenaar) en Nele Van Royen (beleidsmedewerker).

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is