CVO pop-up op Sleutelbraderij

Op 10 september 2015, over deze onderwerpen: Lokale economie, Onderwijs en scholen

CVO Temse pakt uit met een pop-up klas tijdens de Sleutelbraderij op zaterdag 12 september. In het voormalige winkelpand Graaftex (hoek Scheldestraat-A. Wautersstraat) worden de verschillende opleidingen voorgesteld en kan je jouw kennis testen.

 

Het CVO is een begrip in Temse voor het volwassenenonderwijs.

Hier kan iedereen vanaf de leeftijd van 15 jaar terecht om kennis te verwerven of kennis op te frissen.
CVO Temse biedt diverse opleidingen talen (Engels, Frans, Spaans, Italiaans, NT2), informatica, fotografie… Voor NT2 (Nederlands tweede taal) is het CVO partner van het Huis van het Nederlands om anderstaligen Nederlands aan te leren.

De opleiding vrachtwagenchauffeur is uniek in de streek. Deze opleiding (theorie en praktijk) wordt 's avonds en op zaterdag georganiseerd, waardoor werk en opleiding gecombineerd kunnen worden.

 

Bij het CVO ligt de nadruk op een hoog niveau van kennis en vaardigheden in een aangename en gezellige sfeer. Met zijn verschillende opleidingen heeft het CVO dan ook een goede reputatie opgebouwd.

Het CVO is gelegen in de Schoolstraat, dicht bij het centrum.

 

Het is een traditie geworden dat het CVO zijn opleidingen voorstelt op de jaarlijkse Sleutelbraderij van Temse, die dit jaar plaatsvindt op 12 september.

Voor deze editie pakt het CVO uit met een nieuw concept: CVO pop-up. Het voormalige winkelpand van Graaftex is gedecoreerd met materialen die verwijzen naar de verschillende opleidingen van het CVO. De leerkrachten zullen aanwezig zijn om de opleidingen voor te stellen en zij dagen iedereen uit om zijn/haar kennis te testen.

 

Info over het initiatief en de verschillende opleidingen: zie bijlage ‘teaser’ en www.cvotemse.be

 

Foto in bijlage:

V.l.n.r. Geert Vandersickel (Schepen van Onderwijs en Lokale economie), Marc Lamont (directeur CVO), Ingrid Van Vossel (adjunct-directeur CVO), Monique D'Hondt (eigenares Graaftex)

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is