Expo Bierkaartjes van striptekenaars in Gemeentemuseum

Op 28 november 2013

Tot zondag 22 december loopt in het Gemeentemuseum, Kasteelstraat 16, de tentoonstelling Bierkaartjes van striptekenaars. Het betreft de collectie van gespecialiseerd verzamelaar Sascha Van Laeken.

De expo werd op zaterdag 23 november geopend, in aanwezigheid van een 60-tal genodigden, waaronder Paul Geerts, de tweede vader van Suske en Wiske. Spirit-voorzitter Raoul De Graeve leidde de tentoonstelling in, burgemeester Luc De Ryck opende en stelde de Nieuwjaarskaart 2014 voor. De kaart betreft een (schitterende) tekening van Paul Geerts: hij stelt zijn huidige helden (Mo, Jade en draakje Plakapong) voor in een typisch Temses, winters kader. De kaart (beperkte oplage) kost 2 euro en is verkrijgbaar tijdens de expo, later bij Spirit-secretaris Jean De Ryck (tel. 03 771 05 40) en in het toeristisch infokantoor (gemeentehuis, Markt).

De expo, een organisatie van Spirit en het Gemeentelijk Cultuurcentrum, is vrij toegankelijk t/m zondag 22 december: zaterdag en zondag 14-18 u., zondag ook 10-12 u.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is