Geert Vandersickel lijsttrekker voor N-VA Temse

Op 24 mei 2012

lijsttrekker Geert VandersickelBij de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober zal Geert Vandersickel de lijst trekken voor N-VA Temse.

Geert Vandersickel was in 2001 de stichter van N-VA Temse en was voorzitter tot begin 2011. Voordien was hij al van jongs af actief in de Volksunie.

Geert woont al meer dan 25 jaar in Temse en is goed vertrouwd met de gemeentepolitiek van Temse.

Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen van 2006 was Geert de drijvende kracht en weet dus ondertussen zeer goed waar er op gemeentelijk vlak nog verbeterd kan worden en waar "verandering" nodig is.

Naast zijn politiek engagement is Geert verder ook actief in tal van culturele verenigingen en raden (voorzitter van de Amedee Verbruggenkring, bestuurslid van Davidsfonds Tielrode, cultuurraad, CVO Temse, … ). Hij is ook een van de stuwende krachten in het Overlegcomité Vlaamse Verenigingen in Temse.

Geert Vandersickel is licentiaat in de handels- en financiële wetenschappen. Hij is professioneel actief in de informaticasector als leerkracht informatica, als lector aan de Katholieke Universiteit van Leuven en als zaakvoerder van GV Data Systems bvba. Deze combinatie zorgt ervoor dat hij zowel in de onderwijs- en academische wereld als in het bedrijfsleven thuis is.

"Met Geert als lijsttrekker hebben we iemand met een sterke persoonlijkheid, gedegen kennis, sociaal engagement en de kracht om anderen te motiveren", aldus Werner Maerevoet, voorzitter van N-VA Temse.
 
De lijsttrekker van N-VA Temse geeft alvast een voorzet voor verandering in Temse: "Het is duidelijk dat de N-VA vanaf 2013 in de gemeenteraad zal zetelen. Dat op zich, zal al een verandering teweegbrengen. De kaarten worden bij deze verkiezingen herverdeeld. We rekenen er op dat de kiezer ons goede kaarten geeft om te kunnen meespelen in het beleid van Temse. We horen trouwens her en der dat er stilaan wat sleet komt op de coalitie. Het is dus tijd voor verandering".

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is