Gemeente Temse lanceert 7de facebookpagina

Op 12 september 2013

Het Gemeentebestuur van Temse lanceert zijn 7de gemeentelijke facebookpagina: Gemeente Temse, de eerste algemene pagina voor de gemeente. Hiermee speelt Temse in op het steeds toenemend gebruik van sociale media. Facebook telt momenteel bijna 5 miljoen Belgische gebruikers.

De nieuwe facebookpagina wordt beheerd door de gemeentelijke Informatiedienst (communicatieverantwoordelijken Dominique Oste en Emily Van Goethem).

Op de nieuwe pagina zullen vooral evenementen en recente nieuwigheden kort worden aangekondigd en worden de fans voor meer info doorverwezen naar de gemeentelijke website. Ook wegenwerken kunnen op deze manier zeer snel gecommuniceerd worden aan de bevolking.

 

Enkele gemeentelijke vrijetijdsdiensten en onderwijsinstellingen zijn reeds langer actief op facebook:

1. Jeugddienst Temse - maart 2010 - beheer: Joke Maes en Nicolaï Van Hese (Jeugddienst)

2. De Nartist Joc - april 2010 - beheer: beroepskrachten Hans Verbeke en Nicola De Cock (JOC)

3. Bibliotheek Temse - oktober 2010 - beheer: Greet De Schepper (Bibliotheek)

4. Academie Temse - september 2011 - beheer: Zef Moerloos en andere leerkrachten met facebookaccount (Academie en Vaktekenschool)

5. CVO Temse - september 2011 - beheer: adjunct-directeur Hilde Creve (CVO)

6. Cultuurcentrum Temse - januari 2013 - beheer: Jasmijn Ampe (Cultuurdienst)

 

Facebookgebruikers worden alvast uitgenodigd om de berichtjes op de 7 gemeentelijke pagina’s te gaan bekijken, volgens ieders interesse (jeugd, bibliotheek, cultuur, onderwijs, Temse in het algemeen…).

FOTO

V.l.n.r. communicatieambtenaar Dominique Oste, schepen van Informatica Geert Vandersickel, communicatiemedewerkster Emily Van Goethem en gemeentesecretaris Luc Verhulst.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is