Jong N-VA Temse/Kruibeke van start

Op 8 mei 2012

TEMSE – In jeugdcentrum JOC De Nartist is donderdagavond 26 april Jong N-VA Temse/Kruibeke opgericht. Het kersverse bestuur bestaat uit voorzitter Nick De Clercq,  ondervoorzitter Dylan Vandersnickt, secretaris Bert Louage, penningmeester Wouter van Lerberghe en bestuursleden: Violaine Gantois, Killian Van Damme, Cleo Callens, Mathieu De Jonghe, Philippe Reynaerts, Davy Bolsens, Olivier Gysen en Gilles Gysen.

De oprichting zat er al even aan te komen. Net als in de rest van Vlaanderen ging het ledenaantal ook in het Waasland sterk omhoog. Koepelafdeling Jong N-VA Waasland kreeg steeds meer de vraag om lokale afdelingen op te starten. Na de start van Jong N-VA Beveren en Jong N-VA Sint-Niklaas, was het donderdagavond dus de beurt aan Jong N-VA Temse/Kruibeke. De doelstelling is om in elke Wase gemeente een jongerenafdeling uit de grond te stampen. De verankering van Jong N-VA in het Waasland draait nu op volle toeren.

Het is nu de bedoeling dat Jong N-VA Temse/Kruibeke haar leden de kans geeft om een visie te vormen op het gemeentelijke beleid in Temse en Kruibeke vanuit het standpunt van de jongeren.

Na de oprichting was iedereen welkom voor de lezing van Zuhal Demir. Ze had het onder meer over de jeugdwerkloosheid in Vlaanderen en in Temse/Kruibeke. Zuhal is federaal volksvertegenwoordiger voor de N-VA. Daarnaast is ze advocate en gespecialiseerd in het domein arbeidsrecht. Bij de lezing kwamen heel wat leden en niet-leden opdagen.

Op de foto zien we Zuhal Demir en het kersverse bestuur:
vooraan v.l.n.r. : Violaine Gantois, Wouter van Lerberghe, Cleo Callens, Zuhal Demir, Gilles Gysen, Philippe Reynaerts
Achteraan v.l.n.r. : Killian Van Damme, Bert Louage, Dylan Vandersnickt, Nick De Clercq, Mathieu De Jonghe, Davy Bolsens
(afwezig bestuurslid: Olivier Gysen)

Voor vragen of aanvullende informatie kan u terecht bij Nick De Clercq - 0472/42.19.74  - nick.declercq [at] n-va.be

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is