Meer dan 300 toegangskaarten voor ‘Ladies @ The Roxy’ tijdens ‘Temse Shopping’ !

Op 11 maart 2014, over deze onderwerpen: Cultuur, Lokale economie
In het weekend van 14, 15 en 16 maart organiseert UNIZO Temse de halfjaarlijkse Temse Shopping.  Dit open-deur-weekend, gestart in 2007, is uitgegroeid tot hét lanceerplatform voor nieuwe collecties en trends voor het aanbrekende lente- en zomerseizoen. In dit weekend zetten de deelnemende handelaars, in en rond het centrum van Temse, hun deuren open en begroeten zij hun klanten met alles wat de modebewuste verbruiker verlangt.

 

Tijdens Temse Shopping worden toegangskaarten voor
Ladies @ de Roxy aan winkelende dames overhandigd. Met deze toegangskaart kunnen dames op woensdag 19 maart gratis naar de filmvoorstelling van de romantische komedie Weekend aan zee met een glaasje cava als afsluiter. Dit is een nieuw gezamenlijk initiatief van het Cultuurcentrum, de Dienst Lokale Economie en UNIZO Temse.

Iedereen die graag naar de filmvoorstelling komt, maar niet over een gratis toegangskaart beschikt, is eveneens van harte welkom. Een toegangskaart aan de kassa kost 3 euro (2,50 euro red.).

De filmvoorstelling vindt plaats op woensdag 19 maart om 20.15 u in theaterzaal Roxy.

Met dit initiatief werken de gemeentelijke diensten Cultuur en Lokale Economie samen met de lokale handelaars door shoppen en cultuur op een creatieve wijze samen te brengen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is