Sfeervol kerstshoppen in Temse

Op 13 december 2013, over deze onderwerpen: Lokale economie

Onder impuls van schepen Vandersickel (n-va) en Unizo/Sleutelkern zijn vandaag 65 kerstbomen verdeeld onder de plaatselijke deelnemende handelaars van groot Temse.

De gemeente zorgde voor de administratie en de gratis kerstbomen en Unizo/Sleutelkern zorgde voor de verdeling. De deelnemende handelaars staan in voor een sfeervolle aankleding van deze kerstbomen.

“Dit initiatief in combinatie met de kerstverlichting zal zorgen voor een leuke en aangename kerststemming in onze winkelstraten” aldus schepen Vandersickel.

De Sleutelkern zal dit nog versterken door op de koopzondagen van 22 en 29 december de kopers een gratis consumptie aan te bieden aan de Unizo stand. Uiteraard zal ook de kerstman van de partij zijn !

De samenwerking tussen Unizo/sleutelkern en het vernieuwde dynamische departement van schepen Vandersickel maken dat de Temsenaar in sfeervolle straten kan winkelen in Temse.

En winkelen in Temse kan  je perfect doen met een cadeaucheque Temse !
Als je geen geschikt geschenk vindt, is een cadeaucheque steeds een goed idee.

 

Foto: schepen Vandersickel en beleidsmedewerker lokale economie Elke Koppen samen met helpende handen van unizo en sleutelkern en Stephan Van der Gucht

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is