Sterke ploeg en nieuwe aanpak schepen Truyman zorgen voor groei Cultureel Centrum!

Op 6 oktober 2014, over deze onderwerpen: Cultuur

Het cultuurcentrum bestaat uit een zeer sterke, enthousiaste en dynamische ploeg! Die ploeg bestaat uit de geluid –en lichttechiekers, de dames in de cafetaria, de poetsdames en de dames van de cultuurdienst die de programmatie, kaartenverkoop en publicatie verzorgen. 

Deze sterke basis, maar ook de recent veranderende aanpak om het nieuwe cultuurseizoen vroeger in het jaar voor te stellen, namelijk in de maand mei i.p.v. zoals in het verleden in september, heeft ervoor gezorgd dat de abonnementenverkoop veel vlugger van start is gegaan.

Tijdens de feestelijke voorstelling van de programmatie 2014- 2015 konden de mensen reeds proeven van cultuur in Temse.

Door de vroege voorstelling van het nieuwe seizoen is het cultuurcentrum bij de eerste in de regio die het nieuwe programma kenbaar maakt aan het brede publiek!

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat er bij aanvang van het nieuwe cultuurseizoen ondertussen maar liefst 221 abonnementen zijn verkocht.

Dit zijn er 70 meer dan vorig seizoen 2013-2014 en 100 meer dan in het seizoen van 2012-2013.

We mogen dus vaststellen  dat de cultuurliefhebbers hun weg gevonden hebben naar theaterzaal Roxy en andere culturele locaties in Temse.

 

Reden te meer om de persoon die ervoor gezorgd heeft dat de kaap van de 200 abonnementen is bereikt letterlijk in de bloemetjes te zetten.

Het is Mevrouw Nancy De Stobbeleir die het 200ste abonnement heeft gekocht.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is