Dit weekend Lenteshopping met champagne, filmtickets en een verrassing!!!

Op 9 maart 2018, over deze onderwerpen: Lokale economie



Dit weekend organiseert Unizo Temse weer Temse Shopping in lentekleedje. Traditioneel de start van het winkelseizoen. “De Lenteshopping is een jaarlijkse actie die een extra stimulans en extra promotie wil zijn voor winkelen in Temse”, aldus Geert Vandersickel (N-VA), schepen van Lokale Economie. Er zijn twintig deelnemende handelaars en bij elke winkel is een fles champagne te winnen.”



Daarnaast pakt Unizo in samenwerking met de gemeentelijke dienst Lokale Economie dit jaar uit met een winkelondersteunende verrassing. “Ter gelegenheid van de Lenteshopping lanceren we de Temse Winkeltas“, verklapt Vandersickel. “De deelnemende winkeliers krijgen het voorrecht om ze als eerste gratis uit te delen aan hun klanten. Daarna zullen ze via verschillende activiteiten door de andere winkeliers aan de klanten uitgedeeld worden. De tas is herbruikbaar en is gemaakt van kunststofflessen.” De afbeelding op de winkeltas is een bewerkte foto van de nieuwe brug.

Als vervolg op de Lenteshopping organiseert Unizo in samenwerking met de gemeentelijke cultuurdienst en de dienst Lokale Economie al enkele jaren Ladies@The Roxy. Dat is een filmvoorstelling met een glaasje cava als afsluiter. Dit jaar op woensdag 21 Maart met de film “Allemaal Familie” met als acteurs ondermeer Nathalie Meskens, Gilda De Bal en Bill Barberis. Dit weekend worden in de deelnemende winkels meer dan 300 tickets verspreid voor de filmvoorstelling. “We hopen dat de Roxy op 21 Maart vol loopt met Ladies”, besluit schepen Geert Vandersickel.

 

bron: http://www.editietemse.be/?p=6700

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is