Maak kennis met onze kandidaten voor de verkiezingen: Björn Van Asbroek

Op 8 juni 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Björn Van Asbroek (38) is zaakvoerder van een eigen taxi-onderneming VANAROSI. Samen met De Steendorpvrienden bracht hij nieuw leven in de Steendorpse Paasfoor. Björn is al enkele jaren bestuurslid bij N-VA Temse en stond in 2012 reeds als kandidaat op de lijst. Ook bij de verkiezingen van 2018 maakt hij opnieuw deel uit van het team van N-VA Temse.   

Björn is gehuwd met Katleen Rosiers. Samen hebben ze 3 zonen Gaetan, Gillian en Jason en 1 dochter Maité. Hij is oorspronkelijk afkomstig uit het Vlaams-Brabantse Pajottenland Liedekerke. Hij studeerde voor boekhouder maar heeft door zijn sportieve keuze als talentvol wielrenner deze studies niet volmaakt. Zijn liefde voor het wielrennen is nooit verdwenen, door onder andere knieproblemen is zijn actieve carrière veel te vroeg moeten beëindigen en werd hij in 2001 de jongste voorzitter en tevens ploegleider ooit van een jongeren wielerteam. Sinds 2009 woont Björn samen met zijn vrouw in Steendorp, hij was een van de bezielers van De Steendorpvrienden die opnieuw de Paasfoor in Steendorp probeerden op te waarderen. Björn is sinds 2013 zaakvoerder van een eigen taxi-onderneming VANAROSI die in het Waasland en groot Temse is uitgegroeid tot één van de grootste vervoersfirma in de sector.

Volgens hem is de gemeente Temse en zijn deelgemeentes Steendorp, Velle, Tielrode en Elversele klaar voor verandering en vernieuwing. Hij wil hiertoe zijn steentje bijdragen door sport en mobiliteit te stimuleren.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is