Met Belgerinkel naar de Winkel 2016

Op 28 april 2016, over deze onderwerpen: Lokale economie, Mobiliteit en verkeer

Vrijdag 29 april vindt om 11u tijdens de wekelijkse markt van Temse het startmoment plaats van ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ 2016. 

Dit jaar organiseren we een ludiek startmoment.  Zo vindt u ons in een tentje op de markt, ter hoogte van het Café Het Vermoeden. Tijdens de markt kunnen de mensen deelnemen aan een quiz die zal gaan over fietsen, winkelen en de gezinsbond.  De winnaars van deze quiz worden om 11 u en 12 u bekend gemaakt door de Belleman.  Ook zijn er gadgets te winnen door aan een RAD te draaien en er is ook een tekenwedstrijd! Zo kunnen kinderen opnieuw deelnemen aan deze actie. 
Deze kleurplaten worden morgen op de markt, maar ook bij alle deelnemende handelaars tijdens de campagneperiode uitgedeeld.  De mooi verwerkte kleurplaten dienen uiterlijk tegen 3 juni binnengebracht te worden in AC.De Zaat, 3de verdieping bij de dienst Mobiliteit.

De organisatie ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ gebeurt in samenwerking met Bond Beter Leefmilieu, Unizo Temse, EVA’s Vicky Shoes, Gezinsbond Temse en het gemeentebestuur van Temse, waarbij de diensten lokale economie en mobiliteit nauw betrokken zijn.

Met deze campagne willen we klanten van de handelszaken in Temse aanmoedigen om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen. Deze campagne motiveert inwoners bovendien om meer bij verschillende detailhandels te winkelen. Zo draagt “Met Belgerinkel naar de Winkel” op verschillende vlakken bij aan de leefbaarheid van onze gemeente.

Hoe deelnemen?

Deelnemers kunnen de loten zowel online registreren als deponeren in Belgerinkel-boxen. Op die manier maken inwoners dubbel kans om te winnen!!!

Klanten die te voet of met de fiets winkelen, worden door de deelnemende handelaars beloond met een Belgerinkel-lot met unieke code. Die code registreren de klanten via www.belgerinkel.be, waarna ze binnen de 24 uur kans maakt op een Belgerinkel-prijs uit de nationale prijzenpot.

Daarnaast kunnen ze de loten ook deponeren in de Belgerinkel-boxen op publieke plaatsen om mee te dingen naar de lokale prijzenpot.  De boxen staan aan de Infobalie AC De Zaat, toeristisch infokantoor, bibliotheek, JOC De Nartist, sportcentrum Fernand Schuerman, sporthal Temsica, sporthal Het Gelaag, sporthal Tilroda, BKO Elversele (Priester Poppeschool)

Er is opnieuw een damesfiets en een herenfiets te winnen, 10 fietstassen, 8 cadeau cheques t.w.v. 25 euro, en 8 prijzen voor de kinderen.

De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 24 juni, de winnaars worden vooraf persoonlijk verwittigd.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is