Schepen Lieve Truyman lijstrekker N-VA Temse

Op 6 november 2017, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws, Verkiezingen 2018

Schepen Lieve Truyman (36 jaar) werd unaniem bevestigd door het N-VA bestuur als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

 

Lieve is regent geschiedenis, aardrijkskunde en economie. In 2006 heeft ze de overstap gemaakt naar de banksector, waar zij zich verder heeft gespecialiseerd in kredieten en verzekeringen.  Toen ze bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 werd verkozen, heeft ze een tijdje haar werk op de bank gecombineerd met het schepenambt. In mei 2013 heeft ze volop voor het schepenambt gekozen om het zo correct en volledig mogelijk uit te oefenen.  Daarnaast vindt ze het ook belangrijk om tijd uit te trekken voor haar gezin, ze is gehuwd en mama van 3 schatjes van patatjes: Lore, Tibo, Kato+

Lieve is als schepen bevoegd voor mobiliteit, cultuur, integratie en woonkwaliteit. Daarnaast is ze ook actief bestuurslid bij het arrondissementeel bestuur van N-VA Waasland en partijraadslid van N-VA Nationaal.  Één van Lieve haar levensmotto is: “wanneer je je ergens voor engageert, moet je er ook maximaal voor gaan!”  Met deze visie in haar achterhoofd heeft ze zich de afgelopen 5 jaar ingezet als schepen, arrondissementeel bestuurslid en partijraadslid. In 2014 nam ze voor het eerst deel aan de Vlaamse verkiezingen en behaalde ze 8 673 voorkeurstemmen!  N-VA behaalde in Temse 36,55%.

Met diezelfde gedrevenheid en zorg voor de gemeente, zal zij zich ook inzetten om met een sterke ploeg naar de gemeenteraadsverkiezingen te trekken. “Temse is een gemeente waar het goed is om te wonen, te genieten en te proeven van sport, cultuur en natuur, te werken, te ondernemen en om te genieten van een goede oude dag .” Vanuit deze waarden wil N-VA Temse verder bouwen aan een gemeente voor de mensen met aandacht voor veiligheid, verantwoordelijkheid en een Vlaams beleid.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is