Nieuwe websites voor Lokaal Bestuur Temse en Welzijnsvereniging Sleutelzorg

Op 28 maart 2023, over deze onderwerpen: Algemeen Beleid, Financiën

Op 23 maart lanceerde Lokaal Bestuur Temse en de Welzijnsvereniging Sleutelzorg elks hun nieuwe website. Op www.temse.be en www.sleutelzorgtemse.be zullen inwoners van de gemeente op een overzichtelijke, duidelijke en gemakkelijke manier de nieuwe websites kunnen ontdekken. Schepen Lieve Truyman: “ De noodzaak voor een vernieuwde website was hoog, het gemeentebestuur moet in 2023 haar dienstverlening ook optimaal digitaal kunnen voorzien, dit is een goede stap in de juiste richting.”

Op 23 maart lanceerde Temse 2 nieuwe websites:

  • www.temse.be – op deze website kan men informatie over de dienstverlening en mogelijkheden tot dienstverlening van de gemeente en het OCMW verkrijgen.
  • www.sleutelzorgtemse.be – hier is het mogelijk om informatie over het uitgebreide aanbod van alle zorgdiensten van Welzijnsvereniging Sleutelzorg.

Op 13 april 2023 wordt nog een derde website gelanceerd. Op www.opgroeienintemse.be kan de Temsenaar informatie over kinderopvang, scholen en vrijetijdsactiviteiten voor kinderen en jongeren verkrijgen.

www.temse.be

Temsenaren kunnen het nieuwe en uitgebreide e-loket van de nieuwe website ontdekken. Als inwoner van de gemeente, kan je nu verschillende attesten, aktes en uittreksels van Burgerzaken online aanvragen. Deze ontvang je zo snel mogelijk in je mailbox. Je kan nu ook meldingen online doorgeven voor het Lokaal Bestuur Temse.

De website kreeg ook een centrale zoekfunctie. Op deze manier kan je op een makkelijke en duidelijke manier afspraken maken.

De website heeft ook na navraag bij de bewoners enkele knoppen gekregen voor ‘snelle acties’.

www.sleutelzorg.be

Welzijnsvereniging Sleutelzorg biedt zorg – en dienstverlening aan, in de eerste plaats aan de inwoners van Temse. Op de nieuwe website vind je alle informatie aangaande onze
woonzorgcentra, kortverblijf en assistentiewoningen, over lokaal dienstencentrum ’t Achterpoortje en thuiszorgdiensten.

Online solliciteren wordt met de vernieuwde website nu ook mogelijk. Ons advies is om de website te bezoeken en ontdek de verhalen van onze tevreden bewoners en klanten!

Werner Maerevoet, voorzitter van Welzijnsvereniging Sleutelzorg en gemeenteraadslid voor N-VA: ”Met de nieuwe website reiken we de sleutel aan tot warme zorg. Hierdoor komt het zorgen voor elkaar in beeld.

www.opgroeienintemse.be

Speciaal voor alle kinderen, jongeren en hun ouders van onze gemeente verzamelden we alle informatie die ze zoeken, op één website: www.opgroeien intemse.be. Deze website gaat op 13 april online.
Schepen van Jeugd Tineke Van Britsom: “Met het lanceren van de nieuwe website, laten we nogmaals zien dat de Jeugd centraal staat in onze gemeente.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is